Tijdens de jaarlijkse Open Energie Dag heeft Energielandschap de Grift in Nijmegen-Noord een open dag. Kom langs en bekijk de windmolens en het zonnepark (in aanbouw) aan de Griftdijk. Op zaterdag 11 september van 10 tot 16 uur ben je welkom! Je kan ervaren (in virtual reality) hoe het is om bovenop een windmolen te staan, je kan meegaan met een rondleiding langs de molens en het zonnepark en in het bezoekerscentrum kan je genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Als het zonnetje goed zijn best doet kunnen we appels plukken in de tuin. Kom je ook?

Ivm de maatregelen voor ééndaagse evenementen willen we je vragen je vooraf aan te melden voor een tijdsblok. Je bent dan verzekerd van een plek voor een rondleiding over het energielandschap.

Elk uur start er een rondleiding, je kan je hieronder aanmelden voor een rondleiding tussen 10 en 16 uur (elk hele uur start een rondleiding).

Momenteel zijn alle rondleidingen helaas volgeboekt, via onderstaande button kan je je aanmelden voor de reservelijst. Als er plekken vrij komen dan ontvangt u een bericht.

Locatie: Griftdijk 244 Nijmegen (ingang parallelweg tegenover parkeerplaats Bristol)