Arnhem: webinar Windpark Koningspleij

Gezien het feit dat het nog niet mogelijk is om in grote groepen bij elkaar te komen, houdt Rijn en IJssel Energiecoöperatie webinar op donderdagavond 25 juni, waar je al je vragen kunt stellen over deelname aan windpark Koningspleij. Met als afsluiting een virtuele borrel. Tune in vanaf 20.15 uur.

Live vanuit Halte 2030

Zoals je waarschijnlijk wel weet heeft de hoogste rechter in Nederland op 1 april jl besloten dat Windpark Koningspleij gebouwd mag gaan worden. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Lokaal opgewekte duurzame energie voor 11.000 huishoudens en de mogelijkheid voor bewoners van Arnhem en omgeving, om mede-eigenaar te worden en de opbrengsten gezamenlijk te delen.
Hoe dat precies in zijn werk gaat, vertellen we je graag op 25 juni vanaf 20u30. Voorzitter van de coöperatie, Judith van de Geer, zal de vergadering leiden. Derk te Bokkel, de penningmeester van de coöperatie, is erbij om financiële vragen te beantwoorden. David Willemsen, tenslotte, beantwoordt vragen over de campagne.

Programma

20u15 Aanloop
20u30 Frisse start
20u40 Besluitvormingsproces (met ruimte voor vragen)
21u00 Financiële aspecten (met ruimte voor vragen)
21u20 Overige vragen
21u30 Gezellige afsluiting met DIY-borrel
21u45 Einde

NB. De link van het webinar in de week voorafgaand aan de bijeenkomst gegeven. Houd de website van het windpark in de gaten.

Algemene ledenvergadering

Op woensdag 9 september vindt de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Rijn en IJssel Energiecoöperatie plaats. In deze vergadering zullen de definitieve participatievoorwaarden worden vastgesteld. Voorafgaand zullen alle geïnteresseerden in deelname van het informatiememorandum kunnen kennisnemen. In dit informatiememorandum zullen de voorwaarden en verwachte rendementen bekend worden gemaakt.