Webinar Crowdfunding zelf organiseren

Om een duurzaam energie project te kunnen realiseren heb je geld nodig. Veel coöperaties zoeken naar financiering met crowdfunding. In de webinar Crowdfunding zelf organiseren vertellen René van Vliet (Energie Samen) en Ineke de Jong (Burgers Geven Energie) wat daar allemaal bij komt kijken.

Maak kennis met voorbereiding en uitvoering om geld op te halen voor je projecten door de uitgifte van participaties, zoals obligaties of aandelen. Je krijgt een overzicht van wat je moet regelen, welke brochures en reglementen je nodig hebt en hoe je voldoet aan de AFM vereisten.

Demonstratie Econobis

Ineke en René demonstreren de Econobis aanmeldstraat voor participaties in projecten. Ook worden ervaringen van gebruikers gedeeld (Traais Energie Collectief, Energiecöoperatie WPN) en hoor je meer over het beheer na afronding van een campagne.

Econobis is het administratiepakket van de gezamenlijke energiecoöperaties.. Het biedt een kant-en-klaar digitaal inschrijfproces. De webinar is ook gegeven tijdens het Hier opgewekt event 2020.

Praktische info

Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

De workshop vindt plaats op
Maandag 14 december, 10.00 -11.15 via Zoom

Stuur een mail als je mee wilt doen.