Mook-Middelaar I Oprichting lokale energiecoöperatie

Op maandag 25 maart a.s. vindt bij de Gemeentewerf in Mook een tweede bijeenkomst plaats over de oprichting van een lokale energiecoöperatie voor inwoners van Mook en Middelaar. Ook worden de kansen onderzocht voor een postcodeproject in de gemeente. Iedereen met belangstelling voor lokale duurzame energie is welkom.

Doel van de avond

De bijeenkomst is een inititief van de gemeente en vijf betrokken en enthousiaste inwoners: Hans Korsten, Hans van der Weijden, Joris Looman, Menno Arendz en Stef Mientki. Samen met andere inwoners van Mook en Middelaar willen ze na deze avond stappen zetten richting de oprichting van een energiecoöperatie en een postcoderoosproject. Bezoekers worden uitgenodigd om actief mee te denken en te praten tijdens de avond.

Aanmelden

Aanmelden wordt op prijs gesteld. Stuur een e-mail naar gemeente@mookenmiddelaar.nl. Kun je niet aanwezig zijn, maar heb je wel belangstelling om actief deel te nemen? Ook dan kun je een bericht sturen. Na je aanmelding, krijg je voorafgaand aan de informatieavond het programma toegestuurd.

Praktische info

Datum: Maandag 25 maart 2019
Plaats: Gmeentewerf, Veldweg 3, Mook
Tijd: 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)