Grune Pubquiz

Doe mee aan de eerste Grune Pubquiz op donderdag 28 februari bij Brebbl Nijmegen. Weervrouw Margot Ribberink daagt jou en je team uit, met leuke, grappige en leerzame vragen. Over natuur, duurzaamheid én muziek. Met een gegarandeerd leuke avond en kans op leuke prijzen.

Professor Pieter Leroy van de Radboud Universiteit – de Nijmeegse Maarten van Rossum, met Vlaamse tongval – zet zijn deskundigheid in als jurylid.

Margot Ribberink

Margot Ribberink is bekend als weervrouw van onder andere omroep Gelderland. Ze heeft zich het afgelopen jaar met hart en ziel ingezet voor Nijmegen European Green Capital. Als meteoroloog weet ze maar al te goed hoe zeer de klimaatverandering in ons leven in kan grijpen.

Pieter Leroy

Pieter Leroy is sinds 1994 hoogleraar beleidswetenschappelijke milieukunde. Als wetenschapper beschouwt hij de problematiek iets meer vanaf de zijlijn, maar dat weerhoudt hem er niet van ook van tijd tot tijd zijn stem te laten horen als hij dat nodig vindt. Hij vervult dan ook geregeld nevenfuncties waarin hij zijn kennis ten dienste stelt van de samenleving.

De Grruunne quiz is een echte pubquiz met soms verrassende vragen en vragen waarbij een beetje logisch nadenken helpt. Een pubquiz kan natuurlijk niet zonder muziekvragen, dus die krijg je ook voor de kiezen. Verder zijn er cabaret- en echte puzzelvragen.

Je kunt je hier inschrijven voor de quiz. Je speelt met teams van (maximaal) 5 personen. Voor het inschrijfgeld van €25,- ontvang je in elk geval 5 consumpties. Daarnaast maak je kans op leuke -groene- prijzen.

Meer informatie: Grruunn