Energiecircus Nederasselt

Op naar een klimaatneutrale gemeente

Op vier avonden kun je meepraten over de toekomst van de gemeente Heumen. Hoe groot is de Heumense energieopgave? Wat moeten we doen in en aan onze huizen en andere gebouwen om klimaatneutraal te worden?  Waar is plek voor windmolens en zonnevelden en waar niet volgens jou?

Meld je aan en praat mee over grootschalige energieopwekking binnen de gemeente. De uitkomst van de vier avonden wordt door de gemeente gebruikt voor een ruimtelijke visie rond duurzame energie. Ook maakt de gemeente een zogenaamde kansenkaart. Daarop kan iedereen straks zien waar een initiatief kans maakt en waar niet.

Het energiecircus komt naar je toe

Burgers Geven Energie stelt de splinternieuwe circustent en Energietafel beschikbaar voor de avonden. Het circus strijkt neer in alle kernen van de gemeente. Je kiest zelf in welk dorp je wilt aansluiten. Inloop met koffie en thee is vanaf 19.15 uur. Het programma start om 19.30 uur. Uiterlijk 22.00 uur sluiten we af.

Data

Dinsdag 25 september in Malden
Maandag 1 oktober in Nederasselt
Maandag 22 oktober in Overasselt
Maandag 29 oktober in Heumen

Meld je aan

Vanwege de beschikbare ruimte, is aanmelden verplicht. Wil je zeker zijn van een plaats in de circustent? Stuur dan een mail met je naam, aantal personen en de locatie waar je aansluit, naar milieu@heumen.nl.

Inloop overdag

Op de dagen dat er een avondprogramma is, kun je tussen 15.30 tot 17.30 uur langskomen voor informatie over de regelingen vanuit de gemeente Heumen je eigen woning of bedrijf te verduurzamen. Denk hierbij aan het zonnepanelenproject en duurzaamheidsleningen. Ook kun je terecht voor informatie over Burgers Geven Energie en energie-initiatieven in de regio. Je bent van harte welkom.