Arnhem: Dutch Technology Week

Van 20 tot en met 25 mei vindt de Dutch Technology Week 2019 plaats, dit keer doen ook Arnhem en Nijmegen mee. Op Industriepark Kleefse Waard, bij de Radboud Universiteit en op Novio Tech Campus zijn er demonstraties en proeven om aan mee te doen.

Monique de Wit is projectmanager van de Dutch Technology Week en is blij met de deelname van Arnhem en Nijmegen. “Het is heel fijn dat ook daar een aantal events plaatsvinden, dat men de doelstellingen omarmt. Onze opgave is groter dan alleen de regio, het gaat om heel Nederland en alle tech-gebieden.”

The Future of Us in Arnhem

Op donderdag 23 mei biedt Industriepark Kleefse Waard een kijkje in de toekomst met The Future of Us. Verschillende koplopers in de energietransitie presenteren hier hun innovaties en bekende sprekers vertellen over bijzondere ontwikkelingen. Onder andere: Ruud Koornstra (Nationale Energiecommissaris), Jan Jonker (hoogleraar Duurzaam Ondernemen, Radboud Universiteit Nijmegen) en Jan Douwe Kroeske (Summerlabb).

De laatste innovaties in waterstof, sociale duurzaamheid, circulaire economie, mobiliteit, opslag en biomassa zijn te bewonderen op het Inspiratieplein.

Waar en wanneer

Industriepark Kleefse Waard, Westervoortsedijk 73, Arnhem op donderdag 23 mei van 10.00 tot 16.00 uur

Bekijk het hele programma van de Dutch Technology Week