Campagne zonnepanelen Duurzaam Hees

Duurzaam Hees start een campagne voor zonnepanelen op daken in Hees. Inwoners van deze Nijmeegse wijk kunnen voordelig zonnepanelen inkopen via de wijkcoöperatie, die zich inzet om de buurt duurzamer te maken.

Duurzame maatregelen

Zo’n 150 wijkbewoners kwamen op 25 oktober bij elkaar in de kapel van Sancta Maria op uitnodiging van Duurzaam Hees, om zich te laten informeren over maatregelen om hun woning te verduurzamen en de financieringsmogelijkheden.

Ook was er aandacht voor het aanbod om collectief zonnepanelen aan te schaffen. Duurzaam Hees heeft afspraken met een leverancier van zonnepanelen, die wil acht procent collectiviteitskorting op de aanschaf geven. Inmiddels hebben zich ruim negentig buurtgenoten aangemeld voor het aanschaffen van zonnepanelen via Duurzaam Hees.

Aanmelden

Inwoners uit Hees die niet aanwezig konden zijn, maar toch graag deelnemen aan de campagne, kunnen informatie en een voorbeeld-offerte opvragen via Duurzaam Hees ( duurzaamhees@gmail.com). Iedereen die in de wijk Hees woont mag meedoen. Intekenen op de campagne kan tot 31 december 2018, door een mail te sturen. De leverancier Solar2@Led neemt contact op voor een adviesgesprek en een vrijblijvende offerte op maat.

Duurzaam Hees

Duurzaam Hees is een initiatief om de wijk duurzamer te maken en wordt bij de campagne ondersteund door Buurkracht, een landelijke organisatie die gelooft in de kracht van buren. De kracht om samen de buurt mooier, beter en groener te maken.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *