Peiling Millingse Zon levert kansrijke ideeën op

De peiling voor Millingse Zon  is beëindigd. Ongeveer 270 Millingenaren hebben input gegeven voor de meest kansrijke vervolgstappen in de uitwerking van Millingse Zon. Een eerste rangorde van kansrijke ideeën op de website van buurtpeil is daarvan het zichtbare resultaat. Ook zijn veel bruikbare nieuwe suggesties opgehaald en hebben enkele tientallen inwoners zich aangemeld om actief mee te praten in de uitwerking van deze ideeën.

Inwoners van Millingen konden van 1 tot en met 21 maart hun ideeën voor dorpszonnepark Millingse Zon inbrengen via een online peiling. Nu wordt de balans opgemaakt: welke ideeën kunnen op veel steun rekenen en voor welke ideeën gaan we de haalbaarheid samen met de Millingenaren verder verkennen?

De uitkomsten daarvan willen we graag met jullie delen op woensdag 21 of donderdag 22 april. Tot die tijd blijft Buurtpeil voor Millingen gewoon beschikbaar: nieuwe ideeën kunnen nog steeds worden ingediend, maar worden in het resultaat op 21/22 april niet meegenomen (maar gaan ook zeker niet verloren). Ook kunnen Millingenaren zich blijven aanmelden voor een actieve rol in het vervolgproces.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *