Maak kans op een ticket voor Evenement HIER opgewekt t.w.v. € 100!

Woensdag 18 t/m vrijdag 20 november 2020 vindt voor de negende keer het Evenement HIER opgewekt plaats: het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie in Nederland. EHO is hét ontmoetingsmoment voor iedereen die betrokken is bij de lokale energie-initiatieven. Een vrolijke gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen en inspiratie op te doen.

Het thema is dit jaar ‘Burgerkracht’. Met de toewijding van burgers houden we de energietransitie op gang. Zorgen we dat 50% van de wind- en zonneparken op land écht in handen komt van buurtbewoners. Laten we de stem van de mensen horen in de Regionale Energiestrategieën en de wijkaanpak voor aardgasvrije woningen. Op naar een duurzame en betaalbare toekomst voor iedereen in Nederland. Leve de burgerkracht!

Het event gaat dit jaar voor het eerst helemaal online. Er is keuze uit zo’n 25 deelsessies, naast een plenair programma en de Climate Comedy Night – met onder meer cabaretiers Martijn Koning en Rayen Panday. Het volledige programma vind je vanaf oktober op de site. 

Burgers Geven Energie mag een vrijkaartje weggeven t.w.v. maar liefst € 100,-! De actie loopt via onze facebookpagina dus kijk daar om kans te maken op een vrijkaartje.

Ga voor meer info over het programma naar www.evenementhieropgewekt.nl 

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *