Burgers Geven Energie

Mogen we je beter leren kennen? Doe mee aan onze enquête!

We zijn benieuwd wie jij bent en wat jij vindt van Burgers Geven Energie. Door de vragenlijst in te vullen leren we je wat beter kennen. Zo weten we wat jij belangrijk vindt als het gaat om duurzame energie bij jou in de buurt. Invullen kan tot 23 juni.

Zie je de vragenlijst niet op deze pagina, ga dan naar de enquêtepagina. (nieuw venster)

Alvast hartelijk dank!

4 thoughts on “We leren je graag beter kennen. Vul onze enquête in!”

  1. Chris Peeters schreef:

    Het doel van de enquete is me onduidelijk

  2. Burgers Geven Energie schreef:

    Beste Chris, we zouden graag meer inzicht krijgen in de mensen die deel uitmaken van ons netwerk en die aan onze activiteiten meedoen. Zo hopen we beter zicht te krijgen op wat er leeft in de regio als het gaat om duurzame energie en hoe we mensen beter bij ons werk kunnen betrekken. Met het uiteindelijke doel om samen lokaal meer duurzame energie te kunnen opwekken, van en voor onszelf.

  3. Als je thuis zonnepanelen plaatst ben je minder / niet afhankelijk van een leverancier (Vattenval etc.). Dat geldt ook voor onze hele regio. Ik krijg als deelnemer meer inzicht in de transitie. Ik vind het ook een uitdagend project. Ben bezig met een 4tal Tiny houses in de gem. Groesbeek. En een scholingsproject in Oeganda.

  4. Burgers Geven Energie schreef:

    Goed om te horen Philip. Als we samen werken moet het lukken om onze omgeving mooier en duurzamer te maken. Succes met de mooie projecten waar je aan werkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *