Hi, Tess is de naam

Alledaagse optimist, bewuste twintiger en scherpe copywriter. Ik schrijf, van alles wat. In het bijzonder over dingen waarvan ik vind dat ze er écht toe doen. Die raken en verleiden. Met mijn teksten wil ik mensen aan het denken zetten. Gedrag veranderen. Hoog gegrepen? Ja, absoluut. Maar wie klein denkt blijft klein. Ik denk liever groot.

Voor Burgers Geven Energie ga ik op onderzoek. Een groot – en soms lastig te bevatten – onderwerp (lees: probleem) maak ik kleiner. Toegankelijker. Iets wat bij ons allemaal de huiskamer binnenkomt.

Ik heb een hart voor de wereld en al het moois dat zij ons biedt. Al dit moois moet blijven bestaan – dat wil iedereen. Toch? Er moet iets veranderen, dat is duidelijk. Maar waar moeten we beginnen? We beginnen bij het begrijpelijk maken van het probleem. Ik ga voor jou op onderzoek. Ik beantwoord de vragen van de burgers.

Heb jij vragen die je graag beantwoord wilt zien? Over duurzame energie, windmolens of zonne-energie. Geef ’n gil. Misschien kan ik jouw vraag wel beantwoorden.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *