Na een positieve start eerder dit jaar, krijgt het idee van een eigen duurzame energievoorziening voor Slijk-Ewijk en Loenen een vervolg. Op 26 mei kunnen dorpsbewoners meepraten in een speciale live uitzending van Burgers Geven Energie van 20.00 tot 21.30 uur.

In de uitzending denken we door over het idee hoe we het dorp van eigen, lokaal opgewekte duurzame energie kunnen voorzien. Iedereen uit het dorp is welkom om ideeën in te brengen, te luisteren of mee te praten. Omdat we nu even niet bij elkaar kunnen komen, doen we dat dit keer online.

Meedoen is eenvoudig. Hieronder lees je hoe het werkt.

Installeren Zoom
Voor deze bijeenkomst gebruiken we het programma Zoom. Om mee te doen moet je voor de bijeenkomst Zoom installeren op je laptop, computer of Ipad. Dat gaat heel eenvoudig: ga naar Zoom.us en volg de stappen, te beginnen met het invullen van je geboortedatum. Hulp nodig bij het installeren? In deze Handleiding vind je de stappen voor het installeren van Zoom. Je kunt ook nog even testen of Zoom goed werkt. Daarna ben je klaar voor onze online ontmoeting.

Deelnemen
Dinsdag 26 mei klik je enkele minuten voor 20.00 uur op deze link: DEELNEMEN. Als je de stappen volgt word je automatisch doorgeleid naar een wachtscherm. De uitzending start vanzelf om 20.00 uur en vindt plaats vanuit Studio de Grift, onder de windmolens bij Nijmegen.

Graag tot dan!